Op maat

Op maat

www.comfoor.be

Voor gehoorbescherming op maat maakt de audioloog een afdruk van uw gehoorgang. Daardoor is deze bescherming comfortabeler en efficiënter dan de standaard oordopjes.

Het is dus beter om gehoorbescherming op maat te laten maken. Uw op maat gemaakte gehoorbescherming moet een perfecte pasvorm hebben waardoor ze optimaal kan functioneren. Als uw gehoorbescherming klaar is kunt u ze komen passen en controleren we of ze uw oren goed afsluit met behulp van een meetapparatuur die we hiervoor speciaal hiervoor ontwikkeld hebben. We weten dan 100% zeker of uw oren goed beschermd worden. Onze lawaaibescherming is ISO gecertificeerd, wat betekent dat ze aan hoge kwaliteiteisen voldoen.

o Muziek
Speciale oordoppen die perfect aansluiten bij de wensen van het uitgaand publiek. Het gehoor wordt beschermd, terwijl de beleving en de kwaliteit van de muziek gehandhaafd blijven. Ideaal voor concerten en dansfeesten, grote evenementen of tijdens het uitgaan.

o Hobby/werk
Werk je regelmatig in lawaai, dan is gehoorbescherming noodzakelijk. Pluggerz hobby is voorzien van een unieke filter waarmee schadelijk geluid tot een veilig niveau wordt gedempt. Groot voordeel is bovendien dat praten met anderen goed mogelijk blijft.

o Moto
Geluid van de motor en windgeruis kan blijvende schade aan jouw gehoor veroorzaken. De pluggerz road is speciaal ontwikkeld om je hiertegen te beschermen. Je blijft alle verkeerssignalen horen. Ze kunnen ookcomfortabel gedragen worden onder een helm.

o Schieten/jagen
Het volume van een vuurwapen ligt ruim boven de pijngrens; Je loopt bij elk schot een hoog risico op gehoorschade! Hoe vaker je schiet, hoe groter de kans op schade aan je gehoor.

o Reizen
Wie per vliegtuig reist, krijgt vaak met grote luchtdrukverschillen te maken. Dan kan aanvoelen als een hinderlijke druk op je oren en soms zelfs pijnlijk zijn. Ze hebben een uniek filter en zorgen ervoor dat druk kop jouw oor wordt verminderd. Dalen en stijgen voelt zo een stuk prettiger!

o Zwemmen
Wat in je oor kan vervelend en soms pijnlijk zijn. Deze unieke oordopjes sluiten de gehoorgang tijdens het zwemmen waterdicht, maar laten wel geluid door.

o Slapen
Last van vervelende geluiden die je uit jouw slaap houden. Met de pluggerz sleep reken je daar op comfortabele wijze mee af. De alarmsignalen zoals je wekker zal je wel nog horen.

Een afdruk wordt gemaakt in het hoorcentrum (duurt ongeveer 5 minuten) en voor de levering moet je rekenen op 2à3 weken. Je kan ook bij bepaalde mutualiteiten genieten van een terugbetaling. Die terugbetaling schommelt tussen de 30 en de 50 euro.