Hulpmiddelen

Een goed gehoor in en om het huis.

Telefoneren, TV kijken, het geluid van een wekker of de deurbel, het zijn allemaal alledaagse situaties waarin een verminderd gehoor echt een probleem kan zijn. Om hier een geschikte hooroplossing aan te bieden hebben we bij Amplifon een gamma zeer moderne hoorhulpmiddelen ter beschikking. Deze hulpmiddelen zijn een uitstekend alternatief om opnieuw comfortabel te leven, op elk moment van de dag.

Zo hebben wij bijvoorbeeld versterkte telefoons, draadloze TV ontvangers en waarschuwingssystemen ter beschikking die allemaal speciaal door ons team van experts geselecteerd werden op gebruiksgemak, technische geavanceerdheid en waarde.

Amplifon biedt een breed scala aan accessoires om het leven eenvoudiger te maken!

Iedere categorie beschikt over een resem van zeer moderne hoorhulpmiddelen die een uitstekend alternatief bieden om opnieuw comfortabel te leven, op elk moment van de dag.
Al onze accessoires zijn compatibel met hoortoestellen.

In onze Amplifon hoorcentra beschikken wij over een uitgebreid gamma hoorhulpmiddelen. Daarnaast beschikken we ook over tal van accessoires die de signalen van bvb uw TV of telefoon direct overbrengen naar uw hoortoestel. Bespreek uw noden of die van uw familie met ons.

Kom gerust langs voor een gesprek. Wij staan tot uw dienst om u meer informatie en advies te geven.