Hooroplossingen

In de loop der jaren kan uw gehoor achteruitgaan zonder dat u het direct doorheeft.
Als u 50 jaar of ouder bent of als het meer dan twee jaar geleden is, dat u voor het laatst een hoortest hebt gedaan, dan raden wij u aan een afspraak te maken met uw plaatselijke Amplifon-vestiging.

Door de digitale technologie zijn hoortoestellen tegenwoordig kleiner, lichter en effectiever dan ooit tevoren.
Wat uw interesses ook zijn - sport, muziek, lezen, uitgaan - wij hebben altijd een hoortoestel beschikbaar waar u in uw dagelijks leven beter mee kunt horen.

We hebben in elke prijsklasse hoortoestellen van toonaangevende A-merken producenten, die voorzien zijn van de meest recente technologie.

Soorten Hoorapparaten:

In ons hoorcentrum werken we met verschillende merken. Afhankelijk van uw gehoorprofiel wordt het beste apparaat samen met u geselecteerd.

Onderstaande merken zijn te verkrijgen in ons hoorcentrum:

  • GN Resound
  • Phonak
  • Beltone

resound logo

IHO apparaat

In het oor hoorapparaten (IHO) worden op maat gemaakt zodat ze perfect passen in uw gehoorgang. U kunt ze zelf gemakkelijk plaatsen en bij het dragen van een bril hinderen ze niet. In het oorapparaten zijn geschikt voor lichte tot matige gehoorverliezen.

Resound linx² CIC

verso cic

Wij weten dat uw wensen uniek zijn. Met ReSound Verso™ is uw hooroplossing dat ook. De brede serie modellen is ontwikkeld voor een zo groot mogelijk draagcomfort.  Ieder model is klein, maar krachtig in zijn klasse en van binnen en buiten beschermd met iSolate™ nanotech coating. Zo komt er geen vocht en vuil in uw hoortoestellen en gaan ze langer mee.

arrow rightMeer info

 

Resound Lex

resound lexDit discreet ontworpen in het oormodel is snel aan te passen. Dit toestel is zeer gemakkelijk uit te proberen en kan onmiddellijk in uw oor geplaatst worden. Er is een uitstekende bescherming tegen windruis en past zich automatisch aan in elke luistersituatie. Dit hoorapparaat is geschikt voor lichte tot matige gehoorverliezen

arrow rightMeer info

 

 

 Receiver in the ear model

Dit is een zeer discreet achter het oormodel. Een fijn slangetje verbindt uw hoorapparaat met een klein dopje zodat het onzichtbaar in uw oor zit. Dit hoorapparaat is geschikt voor lichte tot ernstige gehoorverliezen. Dit hoorapparaat kan rechtstreeks verbonden worden met uw iphone, ipod of ipad.

Resound Linx²

resoud linxHet populairste model hoortoestel ter wereld. ReSound LiNX² is een mini Receiver-in-het-oor (RIE) hoortoestel. U draagt het achter het oor met een dun slangetje dat onzichtbaar in uw oor zit, op zijn plaats gehouden door een klein knopje in uw oor.

arrow rightMeer info

 

 

 

 Klassiek achter het oormodel

Deze hoortoestellen draagt u achter het oor. Een geluidsslangetje verbindt het hoorapparaat met een onzichtbaar op maat gemaakt oorstuk. U kunt hierbij kiezen tussen een volledig automatisch toestel of een toestel waarbij u zelf het volume wat kunt regelen. Deze toestellen zijn geschikt voor lichte tot zware gehoorverliezen.

Resound Linx²

linxarrow rightmeer info

 

 

 

 

 

 

Resound Enzo 

enzoDit hoorapparaat biedt mensen met een ernstig tot zeer ernstige gehoorproblemen een betere levenskwaliteit. Dit toestel is het krachtigste powertoestel ter wereld en kan ook gekoppeld worden met Iphone en draadloze accessoires van Resound.

arrow rightMeer info